Ju mundesojme lidhjen me klientet
 
Perse Ne? PDF Print E-mail

Ne

Durres Business eshte nje agjensi shqiptare me nje eksperience disa vjecare, e cila po zhvillohet me sukses, dhe qe drejtohet nga te rinj te cilet besojne se nje klient i kenaqur eshte celesi i suksesit. Ne boten e madhe dhe shume konkuruese te biznesit, asnje nuk mund te qendroje larg modernizimit dhe globalizimit. Ne mundesojme teknika per ata qe duan te eksplorojne tregje te reja per produktet e tyre, sherbimet, idete, talentet etj.

Ne ju mundesojme Zhvillim Web siti, Zhvillim Portali, Perfshirje ne motorret e kerkimit, Ndertim Identiteti te kompanise, Zgjidhje komunikimi e keshtu me rradhe...

 
  • Durres Business - Web Design and Advertising Company | Dizenjim & Ndertim Faqe Interneti Dinamike
  • Durres Business - Web Design and Advertising Company | Dizenjim & Ndertim Faqe Interneti Dinamike
  • Durres Business - Web Design and Advertising Company | Dizenjim & Ndertim Faqe Interneti Dinamike
  • Durres Business - Web Design and Advertising Company | Dizenjim & Ndertim Faqe Interneti Dinamike
  • Durres Business - Web Design and Advertising Company | Dizenjim & Ndertim Faqe Interneti Dinamike
  • Durres Business - Web Design and Advertising Company | Dizenjim & Ndertim Faqe Interneti Dinamike
  • Durres Business - Web Design and Advertising Company | Dizenjim & Ndertim Faqe Interneti Dinamike
  • Durres Business - Web Design and Advertising Company | Dizenjim & Ndertim Faqe Interneti Dinamike