Azhornim dhe Mirmbajtje te faqes Internetit PDF Print E-mail

Durres Business mund tiu mbaje gjithmone te azhornuar faqen tuaj te internetit. Ajo qe duhet te beni ju eshte qe te na telefononi ose te dergoni e-mail per ndryshimet qe doni.

Ne kemi eksperiencen e duhur, per tiu siguruar qe siti juaj te jete gjithmone ne nivelin e duhur, si dhe te permirsohet cdo dite.

Ndryshimet qe ne mund te bejne jane:

 • Ndryshim/Zevendesim te produkteve
 • Ndryshim/Zevendesim te imazheve fotove...etj
 • Ndryshim permbajtjeje, tekstet, pershkrimet...etj.
 • Shtim apo mirmbajtje te lidhjeve ne faqe
 • Azhornim te njoftimeve te reja
 • Shtim ne motorre te ndryshem kerkimi

Per ti treguar klienteve qe jeni te kujdesshem, duhet qe me pare te kujdeseni per menyren se si prezantoheni me ta!

 

Kliko per te mare nje oferte per mirmbajtjen e faqes!

 
 • Durres Business - Web Design and Advertising Company | Dizenjim & Ndertim Faqe Interneti Dinamike
 • Durres Business - Web Design and Advertising Company | Dizenjim & Ndertim Faqe Interneti Dinamike
 • Durres Business - Web Design and Advertising Company | Dizenjim & Ndertim Faqe Interneti Dinamike
 • Durres Business - Web Design and Advertising Company | Dizenjim & Ndertim Faqe Interneti Dinamike
 • Durres Business - Web Design and Advertising Company | Dizenjim & Ndertim Faqe Interneti Dinamike
 • Durres Business - Web Design and Advertising Company | Dizenjim & Ndertim Faqe Interneti Dinamike
 • Durres Business - Web Design and Advertising Company | Dizenjim & Ndertim Faqe Interneti Dinamike
 • Durres Business - Web Design and Advertising Company | Dizenjim & Ndertim Faqe Interneti Dinamike