Regjistrim Domain & Sherbim Hosting PDF Print E-mail
Durres Business ofron sherbimin e Domain Registration, regjistrim te adreses se web-it ose regjistrim domain (www.emri-im.com). Ne ju mundesojme regjistrimin e domaineve me prapashtese .com, .net, .org...etj. si dhe te domaineve me prapashtese .al te cilat menaxhohen nga Autoriteti i Komunikimeve Elektronike dhe Postare (AKEP).
  • Tarifa per domainet .com, .net, .org, .info...etj eshte 10 euro/vit.
  • Tarifa per domainet .al, i paguhet AKEP dhe eshte 1.000 lek/vit. Fatura nga AKEP leshohet minimalisht per dy vjet. (totali i fatures do jete 2.000 lek)
Kliko per te ketkuar domainin tend!

Persa i perket Hosting Service, sherbimin e "hapsires ne nje web server" ose Web Host ku mbahen materialet e websitit, te cilat jane te aksesueshme nga te gjithe nepermjet adreses (domainit), Durres Business ofron dy paketa baze si dhe pakete te personalizuar sipas kerkeses se cdo klienti.

Paketa Personale 60 €/vit
Paketa Biznes 100 €/vit
Hapsire ne Web 1GB Hapsire ne Web 3GB
Trafik Mujor 2GB Trafik Mujor 5GB
Adresa Email 50 Adresa Email Pa Limit

Kliko ketu per te porositur nje pakete te personalizuar, sipas nevojave qe keni.
 
  • Durres Business - Web Design and Advertising Company | Dizenjim & Ndertim Faqe Interneti Dinamike
  • Durres Business - Web Design and Advertising Company | Dizenjim & Ndertim Faqe Interneti Dinamike
  • Durres Business - Web Design and Advertising Company | Dizenjim & Ndertim Faqe Interneti Dinamike
  • Durres Business - Web Design and Advertising Company | Dizenjim & Ndertim Faqe Interneti Dinamike
  • Durres Business - Web Design and Advertising Company | Dizenjim & Ndertim Faqe Interneti Dinamike
  • Durres Business - Web Design and Advertising Company | Dizenjim & Ndertim Faqe Interneti Dinamike
  • Durres Business - Web Design and Advertising Company | Dizenjim & Ndertim Faqe Interneti Dinamike
  • Durres Business - Web Design and Advertising Company | Dizenjim & Ndertim Faqe Interneti Dinamike