E-Commerce, Shitje Online PDF Print E-mail

Ky sherbim, nepermjet nje platforme, ju jep mundesine te listoni dhe shisni produktet tuaja online. Ka shume zgjidhje "e-commerce" (ose shitje nepermjet internetit) qe ta masin mire koken kur ju tarifojne me kosto ndertimi dhe kosto mujore te paperballueshme, por ne nuk jemi nje nga keto. Ne perdorim standarte dhe teknologji "Open Source", dhe fale kesaj zgjidhje, ne mund te kursejme goxha para per projektet tuaja online.

Tashme ne kemi nje eksperience qe na lejon te besojme se mund te bejme nje pune te pelqyeshme ne kete fushe, duke perdorur Magento si zgjidhje. Ne personalizojme dhe pershtasim cdo aspekt te dyqanit tuaj virtual me produktet dhe imazhin tuaj.

Shitja online nuk eshte vetem per kompanite e medha dhe me investime maramendese, por kjo zgjidhje mund te pershtatet fare mire dhe per biznese te vogla, apo magazina qe nuk kane fare pika shitje ne terren, por nepermjet postes apo transportit te tyre, bejne dergimin e mallit ne adresen e bleresit. Online ju mund te shisni dhe jashte Shqiperise!

Nese keni pyetje, na kontaktoni pa problem, ne cdo kohe. Ka ardhur koha ta mendoni seriozisht kete si zgjidhje! Tashme ne shqiperi te gjitha kane internet me bande te gjere, te gjithe futen cdo dite ne facebook. Pse mos ti hedhin nje sy produkteve tuaja, dhe nese i pelqen, te blejne dicka. Do perfitojne cmim me te mire sesa ta blejne ne dyqan. Kosto per produkt ne internet do jete me e lire dhe per ju dhe per bleresin tuaj!

Sa mund tiu kushtoje nje website? Kerko nje preventiv

 
  • Durres Business - Web Design and Advertising Company | Dizenjim & Ndertim Faqe Interneti Dinamike
  • Durres Business - Web Design and Advertising Company | Dizenjim & Ndertim Faqe Interneti Dinamike
  • Durres Business - Web Design and Advertising Company | Dizenjim & Ndertim Faqe Interneti Dinamike
  • Durres Business - Web Design and Advertising Company | Dizenjim & Ndertim Faqe Interneti Dinamike
  • Durres Business - Web Design and Advertising Company | Dizenjim & Ndertim Faqe Interneti Dinamike
  • Durres Business - Web Design and Advertising Company | Dizenjim & Ndertim Faqe Interneti Dinamike
  • Durres Business - Web Design and Advertising Company | Dizenjim & Ndertim Faqe Interneti Dinamike
  • Durres Business - Web Design and Advertising Company | Dizenjim & Ndertim Faqe Interneti Dinamike