Web Marketing PDF Print E-mail

Nese kerkon qe vizitoret te arrijne ne faqen tende, ben mire te sigurohesh nese faqa juaj mund te gjendet kollaj!!
Ne i mundesojme klienteve tane perfshirje ne motoret e kerkimit sepse vetem ndertimi i websitit nuk mjafton per zgjerimin e tregut te tyre. Nuk eshte e mjaftueshme te vendosesh imazhe terheqese dhe permbajtjen ne faqe, por duhet dhe qe ta rradhitesh ne fillim te rezultateve te kerkimeve ne internet, si dhe ta perfshish ne direktorite me te medha si dhe rrjetet sociale me te famshme ne bote.

Per arritjen e ketij synimi, perdoret koncepti Search Engine Optimization (SEO). Ne vendosim fjalet kyce te duhura per cdo direktori, i japim mundesine motorreve te kerkimit te lexojne permbajtjen e faqes dhe e drejtojme sitin ne majat e listave te kerkimit, te cilat te cojne ne rritjen e numrit te vizitoreve ne faqe dhe per rrjedhoje rritjen e klienteve te mundshem.

Gjithashtu ne e rregjistrojme faqen tuaj ne DMOZ (direktoria me e famshme dhe me e madhe ne web), si dhe ne direktorite e tjera sipas profilit te biznesit.

Por me kryesorja eshte ta dergojme faqen aty ku njerezit jane!
Facebook, Twitter, Youtube, MySpace, Flickr
...etj. Ne ju sherbejme duke ju krijuar dhe mirmbajtur llogarite neper rrjetet me te famshme sociale!

Kliko per te mare nje oferte per marketingun online!

 
  • Durres Business - Web Design and Advertising Company | Dizenjim & Ndertim Faqe Interneti Dinamike
  • Durres Business - Web Design and Advertising Company | Dizenjim & Ndertim Faqe Interneti Dinamike
  • Durres Business - Web Design and Advertising Company | Dizenjim & Ndertim Faqe Interneti Dinamike
  • Durres Business - Web Design and Advertising Company | Dizenjim & Ndertim Faqe Interneti Dinamike
  • Durres Business - Web Design and Advertising Company | Dizenjim & Ndertim Faqe Interneti Dinamike
  • Durres Business - Web Design and Advertising Company | Dizenjim & Ndertim Faqe Interneti Dinamike
  • Durres Business - Web Design and Advertising Company | Dizenjim & Ndertim Faqe Interneti Dinamike
  • Durres Business - Web Design and Advertising Company | Dizenjim & Ndertim Faqe Interneti Dinamike