Ridizenjim te faqes PDF Print E-mail

Permiresimi I vazhdueshem dhe ndryshimi here pas here eshte thelbesor per cdo website apo portal te ndertuar nga ne. Per kete arsye, ne mundesojme nje sherbim ri-dizenjimi per klientet tane ekzistues apo te rinj.

Nese navigoni per disa minuta dhe vini re qe dicka nuk shkon mire ne faqen tuaj, ajo nuk eshte me terheqese si dikur, eshte bere monotone per vizitoret duke e para gjithmone, atehere ju duhet te ri-dizenjoni faqen. Duhen shtuar disa grafika terheqese, animime me flash apo teknika te reja me te avancuara, per ta bere faqen me terheqese.

Ne kemi gjithmone zgjidhje per te mos larguar klientet tuaj. Me ndihmen tone, ju do te arrini objektivat me te larta.

Kerko nje preventiv

 
  • Durres Business - Web Design and Advertising Company | Dizenjim & Ndertim Faqe Interneti Dinamike
  • Durres Business - Web Design and Advertising Company | Dizenjim & Ndertim Faqe Interneti Dinamike
  • Durres Business - Web Design and Advertising Company | Dizenjim & Ndertim Faqe Interneti Dinamike
  • Durres Business - Web Design and Advertising Company | Dizenjim & Ndertim Faqe Interneti Dinamike
  • Durres Business - Web Design and Advertising Company | Dizenjim & Ndertim Faqe Interneti Dinamike
  • Durres Business - Web Design and Advertising Company | Dizenjim & Ndertim Faqe Interneti Dinamike
  • Durres Business - Web Design and Advertising Company | Dizenjim & Ndertim Faqe Interneti Dinamike
  • Durres Business - Web Design and Advertising Company | Dizenjim & Ndertim Faqe Interneti Dinamike