Menyra e tarifimit PDF Print E-mail

Sa kushton nje website?

Nje pune ne web, nuk mund te tarifohet me cope. Ka ikur koha e menyrave te tarifimit me faqe (deri ne 5 faqe... kushton kaq, ose cmime per cdo faqe shtese...).

Ne tarifojme ne baze projekti. Duke biseduar me klientin, percaktojme kerkesat qe duhet te gjejne zbatim ne projekt, dhe pasi kemi vendosur perfundimisht se cfare na kerkohet te bejme, percaktojme dhe tarifen.

Ne kemi gjithmonenje tarife shume te favorshme. Pse? Sepse ne perdorim platforma Open Source, dhe si e tille ju paguani vetem koston per punen e kryer nga ne, pa rritje artificiale dhe kosto te paleve te treta.
Me eksperiencen tashme 7-vjecare ne treg, ju garantohet cilesi e larte dhe sodisfaksion 100%! Klient i kenaqur eshte celesi i suksesit.

Doni te dini se sa mund tiu shkoje juve nje projekt ne web qe jeni duke e menduar?

Kerko nje preventiv qe te njiheni perafersisht me tarifat.

 
  • Durres Business - Web Design and Advertising Company | Dizenjim & Ndertim Faqe Interneti Dinamike
  • Durres Business - Web Design and Advertising Company | Dizenjim & Ndertim Faqe Interneti Dinamike
  • Durres Business - Web Design and Advertising Company | Dizenjim & Ndertim Faqe Interneti Dinamike
  • Durres Business - Web Design and Advertising Company | Dizenjim & Ndertim Faqe Interneti Dinamike
  • Durres Business - Web Design and Advertising Company | Dizenjim & Ndertim Faqe Interneti Dinamike
  • Durres Business - Web Design and Advertising Company | Dizenjim & Ndertim Faqe Interneti Dinamike
  • Durres Business - Web Design and Advertising Company | Dizenjim & Ndertim Faqe Interneti Dinamike
  • Durres Business - Web Design and Advertising Company | Dizenjim & Ndertim Faqe Interneti Dinamike